Μόνο Εξουσιοδοτημένοι

Εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες μπορούν να δουν τιμές και να κάνουν παραγγελίες.
» Είσοδος

Νέοι Συνεργάτες κάντε αίτηση σήμερα με
» Για να αιτηθείτε συνεργασία

Η εταιρία μας θα λάβει την αίτηση σας και θα σας απαντήση σύντομα

Κατηγορίες

Κατασκευαστές

Διαφήμηση

Αναζήτηση

HONDA Diagnostics online
Το νέο λογισμικό Abrites diagnostics για Honda αποδεικνύεται ήδη πολύ σταθερό διαγνωστικό εργαλείο, επιτρέποντας στον χρήστη να εκτελεί βασικές διαγνωστικές λειτουργίες στα οχήματα HONDA (χωρίς περιορισμούς). Η σταθερή πλατφόρμα στην οποία βασίζεται το λογισμικό - το ίδιο με όλα τα άλλα λογισμικά Abrites που βασίζονται στο διαδίκτυο, παρέχει στους χρήστες μια φιλική προς το χρήστη και ευέλικτη λύση για έναν κατασκευαστή που δεν είχε προηγουμένως υποστηριχθεί.

Το λογισμικό υποστηρίζει επί του παρόντος διάφορες βασικές διαγνωστικές λειτουργίες:
- Αναγνώριση οχήμαος - Vehicle identification
Το ABRITES Diagnostics για HONDA διαθέτει έναν εντυπωσιακό αυτόματο αλγόριθμο ανίχνευσης οχημάτων που επιτρέπει στον χρήστη να ξεκινήσει τη διάγνωση με το πάτημα ενός κουμπιού. Αφού συνδεθεί το AVDI στη θύρα OBDII του οχήματος και ξεκινήσει το λογισμικό, αναγνωρίζεται το αυτοκίνητο και εμφανίζεται στην οθόνη σας το μοντέλου, το έτος και ο αριθμός πλαισίου.

- Σάρωση μονάδων, διάβασμα και διαγραφή λάθος κωδικών
Η online έκδοση του Abrites Diagnostics για HONDA έχει μια εξαιρετικά σταθερή λύση για την αναγνώριση όλων των διαθέσιμων ενοτήτων στο όχημα και την ανάγνωση των κωδικών DTC τους. Ο χρήστης έχει στη συνέχεια την επιλογή να προβάλλει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους κωδικούς DTC και εάν επιθυμεί να τους διαγράψει. Οι λεπτομέρειες της περιγραφής DTC είναι ασύγκριτες και μπορούν να βοηθήσουν οποιονδήποτε τεχνικό διάγνωσης όταν εκτελεί διάγνωση στο όχημα.

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

PayPal

Αναζήτηση