Μόνο Εξουσιοδοτημένοι

Εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες μπορούν να δουν τιμές και να κάνουν παραγγελίες.
» Είσοδος

Νέοι Συνεργάτες κάντε αίτηση σήμερα με
» Για να αιτηθείτε συνεργασία

Η εταιρία μας θα λάβει την αίτηση σας και θα σας απαντήση σύντομα

Κατηγορίες

Κατασκευαστές

Διαφήμηση

Αναζήτηση

Πως γίνονται οι παραδόσεις

Όλες οι παραδόσεις εκτός πόλεως εκτελούνται με Speedex.

Για παραδόσεις εκτός Ελλάδος εκτελούνται με DHL.

 Δευτέρα - Παρασκευή: Η εκτέλεση των παραγγελιών γίνεται την ίδια μέρα για παραγγελίες εκτός πόλεως που έχουν δοθεί μέχρι τις 15:00. Για παραγγελίες μετά τις 15:00 αποστέλλονται την επόμενη. 

 

Η παράδοση για παραγγελίες εκτός πόλεως είναι από 1-2 εργάσιμες μέρες (ανάλογα με την περιοχή και την ημερομηνία έναρξης αποστολής της παραγγελίας). Για την αναζήτηση του δέματος σας μπορείτε να επικοινωνήστε με την Speedex ή να αναζητήστε την παραγγελία σας από την ιστοσελίδα: http://www.speedex.gr/isapohi.asp

 

Χρεώσεις για παραδόσεις εκτός πόλεως

1) H αποστολή για προπληρωμένες παραγγελίες έως 2 κιλά είναι 5 €  και 7 € από 3-10 κιλά (περιλαμβάνετε στην κατάθεση και τα έξοδα αποστολής)

2) Σε περίπτωση αντικαταβολής ο πελάτης χρεώνετε 5 € έως 2 κιλά και  για την αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον χρέωση  3,5 € .

3)Για αποστολές service: Μπορείτε να αποστείλετε με δική σας χρέωση με οποιαδήποτε courier  επιθυμείτε , ή κατόπιν επικοινωνίας με την εταιρεία μας (αποστολή μόνο με χρέωση δική μας) με το δελτίο αποστολής και το ενημερωτικό σημείωμα σχετικά με την περιγραφή της υπηρεσίας, με χρέωση 5 € έως 2 κιλά ή κατόπιν συμφωνίας με χρέωση στο επόμενο τιμολόγιο. Η αποστολή του Service (επισκευασμένο / μη επισκευασμένο) από την εταιρεία μας στον πελάτη, βαρύνει τον πελάτη με χρέωση 5 € έως 2 κιλά ή κατόπιν συμφωνίας 

*Αν κάποιος πελάτης συνεργάζεται  με κάποια άλλη courier , μπορεί η παραγγελία να αποσταλεί με αυτήν (χρέωση παραλήπτη) αν α)κάνει προ-κατάθεση του ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό  β) αν γίνει αγορά δέματος από την courier γ) αν η αποστολή δεν περιλαμβάνει αντικαταβολή και πάντα κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία για κάθε μία από τις παραπάνω περιπτώσεις . Στις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνετε ΦΠΑ 24%.

 Αποδείξεις

Με την παραλαβή του δέματός σας ,κρατήστε το έντυπο (voucher) της courier ως απόδειξη παραλαβής του δέματος και ως προσωρινή απόδειξη πληρωμής . Μετά την παραλαβή των χρημάτων από την courier η εταιρεία θα στείλει email που θεωρείτε και σαν απόδειξη είσπραξης εάν δεν έχετε email θα εκδοθεί απόδειξη η οποία αποστέλλετε σε επόμενη παραγγελία.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε.


PayPal

Αναζήτηση