Μόνο Εξουσιοδοτημένοι

Εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες μπορούν να δουν τιμές και να κάνουν παραγγελίες.
» Είσοδος

Νέοι Συνεργάτες κάντε αίτηση σήμερα με
» Για να αιτηθείτε συνεργασία

Η εταιρία μας θα λάβει την αίτηση σας και θα σας απαντήση σύντομα

Κατηγορίες

Κατασκευαστές

Διαφήμηση

Αναζήτηση

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - Terms & Conditions

 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔA www.pasvatis.com

 Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να κάνει εγγραφή στην ιστοσελίδα μας εφόσον έχει επιχείρηση που ασχολείται με τον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας και μεταποίησης, με έγκυρο ΑΦΜ και σχετικούς ΚΑΔ. Εφόσον κάνει την αίτηση εγγραφής κωδικού συνεργασίας (θα πρέπει να συμπληρώσει την φόρμα εγγραφής στην ιστοσελίδα μας), θα λάβει 2 email σύνολο, το πρώτο email θα λάβει άμεσα με αυτόματα με την εγγραφή και το δεύτερο email αργότερα όπου θα πρέπει να απαντήσει το ερωτηματολόγιο για τα στοιχεία εγγραφής και δοσοληψίας. Εάν δεν απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις για την αίτηση ενεργοποίησης δεν θα ενεργοποιηθεί ο κωδικός χρήστη στην ιστοσελίδα μας και κατ' επέκταση δεν θα έχει το δικαίωμα να δει και να παραγγείλει τα ενημερωμένα προϊόντα της ιστοσελίδας μας.

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΕΛΑΤΗ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΣ

 Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να δει και να παραγγείλει τα ενημερωμένα προϊόντα στο online κατάστημα www.pasvatis.com. 

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να ενημερωθεί για την κατάσταση της παραγγελίας του.

Ο χρήστης / πελάτης έχει πλήρη ευθύνη για την προστασία του ονόματος χρήστη και κωδικού πρόσβασης, καθώς και όλες τις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν από τους ίδιους ή τρίτους, χρησιμοποιώντας τις πιστοποιήσεις αυτές. Ο χρήστης / πελάτης υποχρεούται να ενημερώσει την Pasvatis αμέσως για την μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση  που προκαλείται από τη χρήση εκτός της εντολής του, καθώς και ανά πάσα στιγμή, όταν η πρόσβαση αυτή δεν είναι δυνατή.

 Ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να πληρώσει το αντίτιμο της παραγγελίας τους, όπως περιγράφεται στο www.pasvatis.com και ακριβώς όπως αναγράφεται στο προτιμολόγιο αγορών που θα λάβει στην ηλεκτρονική διεύθυνση ταχυδρομείου που έχει καταχωρήσει στην ιστοσελίδα μας.

Κάθε χρήστης, για να υπάρξει πελάτης της Pasvatis είναι υποχρεωμένος να γνωρίζει  όταν χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες μας τα εξής:

Α)Να σέβεται και να τηρεί τα θεμελιώδη δικαιώματα και τις ελευθερίες των πολιτών, σύμφωνα με το Σύνταγμα και τους νόμους της Δημοκρατίας της Ελλάδος, καθώς και τους αποδεκτούς παγκόσμιους νόμους.

Β)Να μην βλάψει άλλον,με υλική ή ηθική ιδιοκτησία,σχετικά με δικαιώματα και συμφέροντα, όπως το δικαίωμα της ιδιοκτησίας, δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας κλπ.

Γ) Να ακολουθεί την Ελληνική νομοθεσία και τους ισχύοντες διεθνείς νόμους, κανόνες ηθικής και καλής θέλησης, καθώς και της ηθικής του internet κατά τη χρήση των υπηρεσιών που παρέχονται από την Pasvatis.

Δ)Να ενημερώνει την Pasvatis σε κάθε περίπτωση που έχει διαπράξει ή ανακάλυψε κατάχρηση κατά τη χρήση των υπηρεσιών που παρέχονται από την Pasvatis.

Ε) Να μην φορτώσει, μην στείλει, μην παραδώσει, μην αντιγράψει και να διανέμει ή να μοιραστεί με τρίτους το λογισμικό, προγράμματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, αρχεία, εφαρμογές ή άλλο υλικό που περιέχει ιούς υπολογιστών, παράνομο συστήματα τηλεχειρισμού (Trojan horse κλπ), κώδικα υπολογιστή ή υλικά, που σημαίνει να διακόψει,να  παραβιάσει ή να περιορίσει την κανονική λειτουργία του υλικού και του λογισμικού με στόχο την παράνομη είσοδο ή την πρόσβαση σε ξένους πόρους ή το λογισμικό.

Z)Να μην διαπράξει κακόβουλες πράξεις

 

Ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να παρέχει ένα σωστό και έγκυρο αριθμό τηλεφώνου, διεύθυνση παράδοσης και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να πληρώσει για τα αγαθά, να πληρώσει για την παράδοση και να αναφέρει έναν παραλήπτη για την παραγγελία του.

Η Pasvatis έχει το το δικαίωμα να σταματήσει ή να αλλάξει τις παροχές των υπηρεσιών της σε σχέση με τη χρήση της ιστοσελίδας της και το λογισμικό προς έναν πελάτη που τον κρίνει ακατάλληλο σε σχέση με τους όρους και τις προϋποθέσεις ή με την αξιολόγηση της Pasvatis, χωρίς να ενημερώσει τον πελάτη.

H Pasvatis δεν έχει καμία υποχρέωση, ούτε αντικειμενική δυνατότητα να ελέγξει τον τρόπο που οι χρήστες χρησιμοποιούν τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

 Η "Pasvatis" κάνει πώληση και προώθηση των προϊόντων της προς τους καταναλωτές για κάθε νόμιμη χρήση. Κάθε μη νόμιμη χρήση των προϊόντων της εταιρείας μας θα ονομάζετε παράνομη και σε καμία περίπτωση δεν είναι αποδεκτή από την εταιρεία μας.

 

Οι συσκευές μας πωλούνται για επίσημη και νόμιμη χρήση . Το περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας είναι μόνο για την εμπορική και νόμιμη χρήση. Η νόμιμη χρήση των προϊόντων μας είναι υποχρέωση και ευθύνη του αγοραστή. Η κάθε μη νόμιμη χρήση των προϊόντων μας, είναι ευθύνη του χρήστη και η εταιρεία "pasvatis" δεν φέρει καμία ευθύνη.

 Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα των πνευματικών δικαιωμάτων για τα προϊόντα της στην Ελλάδα και κάθε άλλη χρήση υπόκειται στο νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων !

 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 

Όλες οι υπηρεσίες από την εταιρεία μας παρέχονται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 έως 17:00. Στις υπηρεσίες εξαιρούνται οι τοπικές και εθνικές αργίες.

Η υπηρεσία κωδικών Pin immobilizer λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00- 16:00. Ο χρόνος αναμονής μπορεί να είναι από 15 λεπτά έως 3 ώρες. Θα πρέπει να σας προειδοποιήσουμε ότι σε μερικές περιπτώσεις όπου υπάρχει αποτυχία σύνδεσης στον server ή μεγάλη περίοδος αναμονής λόγω υπερφορτωμένου συστήματος, μπορεί να χρειαστεί και 1 εργάσιμη μέρα για την ανάκτηση του κωδικού ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΚΩΔΙΚΟΥ.

Σημείωση: Αυτό θα είναι το αρχικό PIN όπως παραδόθηκε από το εργοστάσιο. Δεν μπορούμε να είμαστε υπεύθυνοι εάν ο κωδικός PIN δεν ταιριάζει εφόσον στο παρελθόν έχει γίνει αλλαγή στο σύστημα ή κάποια άλλη μετατροπή στις μονάδες του οχήματος.

 

SERVICES

 

All our company services working from Monday to Saturday 09:00 17:00 (Central Europe UTC +2:00) except local and national celebrations.

 

Pin code services working from Monday to Friday 9am - 5pm. The response time is 5 minutes up to 3 hours.We do have to warn you in the event of a system failure or busy periods that codes can take up to 24 hours AND CANNOT BE CANCELLED BEFORE THIS TIME.

NOTE: THIS WILL BE THE ORIGINAL PIN CODE THE CAR LEFT THE FACTORY WITH. WE CANNOT BE ACCOUNTABLE FOR THE CHANGE OF UNITS IN IT'S PAST AND THE PIN CODE NOT MATCHING.

 

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

 

Όλες οι παραγγελίες πρέπει να τοποθετούνται μέσω της ιστοσελίδας μας https://www.pasvatis.com 

 

Παρακαλούμε σημειώστε: η "Pasvatis" θεωρεί ότι τη λήψη ενός εγγράφου παραγγελίας ως έγκυρη υποβολή παραγγελίας, αν η διάταξη αυτή έχει τοποθετηθεί μέσω της ιστοσελίδας μας. 

Μόνο οι παραγγελίες που γίνονται μέσω της ιστοσελίδας μας θα λαμβάνονται ως έγκυρες.

Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας θα λάβετε προτιμολόγιο στην ηλεκτρονική διεύθυνση ταχυδρομίου που έχει καταχωρήσει στην ιστοσελίδα μας, με το τελικό σύνολο αγοράς και εξόδων αποστολής.

 

Δεν υπάρχουν ελάχιστες παραγγελίες. Οι ποσότητες για την ελάχιστη παραγγελία των αγαθών τοποθετούνται αυτόματα στο πεδίο τεμάχια και  αναγράφονται με λεπτομέρεια στο προϊόν (για παράδειγμα 10 τεμάχια).

Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα λάβετε προτιμολόγιο για τις αγορές των αγαθών στην ηλεκτρονική διεύθυνση ταχυδρομείου σας (email), που θα περιλαμβάνει την τελική τιμή των προϊόντων και τον εξόδων αποστολής, για την πληρωμή σας.

 

Σημείωση: Μπορεί να μην είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας, όταν θα έχει τεθεί. Για την αποφυγή προβλημάτων, παρακαλούμε να βεβαιωθείτε ότι θέλετε τα πάντα στο καλάθι σας πριν κάνετε κλικ «Αποστολή Παραγγελίας». Για παραγγελίες που έχουνε γίνει και μέσα σε διάστημα 2 εβδομάδων δεν γίνει η πληρωμή η παραγγελίες θα ακυρώνονται.


ORDERS

All orders must be placed through our website https://www.pasvatis.com

Please note: Pasvatis does consider the receipt of a Purchase Order document as valid submission of an order if this order is placed through our web site (when payment is clear). After order complete successful, you will proforma invoice including total amount with transportation fees.

There are no minimum orders. The minimun quantities per product including in product description (for example 10 pieces). When you complete you order, you will recieve proforma invoice to your email account, including transportation fees and total amount for your payment.

Please Note: It may not be possible to cancel your order once it has been placed. To avoid any trouble, please make sure you want everything in your cart before clicking 'Submit Order'. For placed orders if payment will not ecexute in 2 weeks, orders will be canceled.

ΤΙΜΕΣ


Όλες οι τιμές στην ιστοσελίδα μας είναι σε ευρώ. Στις τιμές της ιστοσελίδα μας περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24 %. Παρακαλούμε εάν έχετε ΦΠΑ διαφορετικό απο 24 % όπως το αναφέρετε στις σημειώσεις της παραγγελίας σας. Ο ΦΠΑ θα υπολογιστεί και θα εμφανίζεται στο προτιμολόγιο που θα λάβετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση ταχυδρομείου σας, από το eshop@pasvatis.com

 

 Όλες οι εκπτώσεις τιμών που δημιουργείται αυτόματα κατά τη στιγμή που θα εισάγετε την παραγγελία σας εξαρτάται από την ποσότητα που εισάγετε, δεν προσφέρουμε άλλες εκπτώσεις εκτός από αυτές στην ιστοσελίδα μας.

 

PRICES

 

All prices on our web are in EURO currency.

All price discounts are generated automatically at the time when you enter your order depend on the quantity you enter, we do not offer any other discounts than these on our web.

VAT will not calculate for orders to european union.

 

ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε το ΑΦΜ και την επωνυμία της εταιρείας σας στις σημειώσεις καθώς και τη διεύθυνση της έδρα σας που θα σταλούν τα προϊόντα.

 

ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ (Ευρωπαϊκή εγγραφή στα μητρώα ΦΠΑ και απαλλαγή TAX INCUDLING)

 

Αν είστε εκτός Ελλάδας και εγγεγραμμένος στα μητρώα ΦΠΑ των επιχειρήσεων που βασίζονται στον οικονομικό χώρο της ΕΕ, μπορείτε να αποφύγετε την καταβολή του ΦΠΑ για την αγορά σας μαζί μας, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

 

1. Πληκτρολογήστε το έγκυρο ΑΦΜ όταν κάνετε την παραγγελία σας (το VAT-ID number) πεδίο θα εμφανίζονται μόνο όταν επιλέξετε τη χώρα στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής οικονομικής ζώνης).

 

2. ΜΗΝ τοποθετείτε την παραγγελία σας μέχρι να δείτε το ΦΠΑ στο ταμείο να πάει στο μηδέν.

 

Οι αιτήσεις για την επιστροφή του ΦΠΑ σε αγορές που πραγματοποιούνται όταν υπάρχει έγκυρος αριθμός ΦΠΑ, αλλά όπου ο ΑΦΜ δεν εισήχθη κατά τη στιγμή της αγοράς και η παραγγελία ολοκληρώνετε, αποστέλλονται με τιμολόγιο συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και επιβαρύνονται με 30 ευρώ έξοδα τέλους μέχρι την ολοκλήρωση της επιστροφής

 

Παρακαλούμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν εισάγετε τον αριθμό του ΑΦΜ σας (VAT ID), σας συνιστούμε να ελέγξετε αν είναι έγκυρο πρώτα στην VIES ιστοσελίδα της ευρωπαϊκής ένωσης, καθώς όταν εισάγετε την παραγγελία σας δεν το κάνουμε σε πραγματικό χρόνο έλεγχο λόγω των μόνιμων προβλήματων με το server του VIES, που αρκετά συχνά έχει χρονικό όριο ή είναι αποσυνδεμένος. Ελέγχουμε αυτά τα ΑΦΜ πριν από την αποστολή όμως, έτσι η εσφαλμένη καταχώρηση του ΑΦΜ,θα οδηγήσει σε σημαντική καθυστέρηση στην επεξεργασία της παραγγελίας σας και μπορεί να κρατήσει για αρκετές ημέρες ώσπου να συλλέξουμε το ΦΠΑ 24%, οπότε η συμβουλή μας είναι όταν εισέλθουν ΑΦΜ για πρώτη φορά , να ελέγξετε στην παραπάνω ιστοσελίδα και να τα επιβεβαιώσετε.

Εάν το ΑΦΜ δεν είναι έγκυρο μέσω του VIES, θα ακολουθήσει τηλεφωνική επικοινωνία για επιβεβαίωση στοιχείων! 

Ορισμένες χώρες όπως η Ισπανία και η Ιταλία έχουν «εσωτερικά» AΦΜ τα οποία δεν έχουν ενημερωθεί στο διακομιστή ΑΦΜ VIES, αν έχετε τέτοια ΑΦΜ παρακαλούμε να μην το εισάγετε, δεδομένου ότι δεν είναι έγκυρο ΦΠΑ-ID για την απαλλαγή του ΦΠΑ από την ελεύθερη αγορά της ΕΕ.

 

European VAT Registration and Exemption

 

If you're a Non-Greece VAT registered business based within the EU economic area you can avoid paying VAT on your purchase with us by taking the following steps:

 

1. Enter your VALID VAT-ID when you place your order (the VAT-ID field will appear only when you select country within EU economic area).

 

2. DO NOT place your order until you see the VAT at checkout go to zero.

 

Requests to refund VAT on purchases made where there is a valid VAT number, but where the VAT-ID was not entered at the time of the purchase and the order is paid and shipped with invoice including VAT, will incur a EUR 30 admin fee to action the refund.

Please be very careful when you enter your VAT-ID, we recommend you to check if it is valid VAT-ID first at VIAS WEB site as when you enter your order we do not do real time check due to the permanent problems with VIES servers they quite often timeout or are down. We check these VAT-IDs before shipping though, so entering incorrect VAT-ID will lead to significant delay in your order processing and it may be hold for several days untill we collect the not paid VAT 20%, so our advice is to enter only VAT-IDs which first you check on above web site and it confirms them. Some countries like Spain and Italy have "internal" VAT-IDs which are not updated to VIES VAT-ID server, if you have such VAT-ID please do not enter it as it's not valid VAT-ID for EU VAT free purchase.

 

 ΠΛΗΡΩΜΗ

 

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 500 ΕΥΡΩ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΑΣ 


Όλες οι παραγγελίες μας πρέπει να είναι προπληρωμένες ή με αντικαταβολή.Η εταιρεία μας δεν προσφέρουμε άλλους όρους πληρωμής. Ο αριθμός λογαριασμού της τράπεζας υπάρχει γραμμένος στο προτιμολόγιο. Για πληρωμές με αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον χρέωση αντικαταβολής. Μπορείτε να επιλέξετε  Eθνική Τράπεζα ή Τράπεζα Πειραιώς για την πληρωμή της παραγγελίας μέσω τραπέζης (σημείωση στην παραγγελίας σας).

 

 

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ: Δεχόμαστε Visa, Eurocard, Mastercard, JCB. Electron Visa και κάρτες Maestro.

Στην πληρωμή σας μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει χρέωση υπηρεσιών 5%, το οποίο θα προσθέσει στην αξία της παραγγελίας σας.

 

PAYPAL: PayPal είναι γρήγορη, εύκολη και αποτελεσματική και να επιτρέπει στους ανθρώπους που έχουν PayPal λογαριασμούς να μεταφέρετε χρήματα εύκολα για εμάς. Το άνοιγμα ενός νέου λογαριασμού είναι δωρεάν. Μπορείτε να πληρώσετε με την κάρτα σας μέσω PayPal. Υπάρχει όριο των 2000 ευρώ για την πληρωμή από PayPal. Στην πληρωμή σας μέσω PayPal υπάρχει χρέωση υπηρεσιών 5%, το οποίο θα προσθέσει στην αξία της παραγγελίας σας. Σημειώστε ότι η πληρωμή σας θα σταλεί σε νόμισμα ευρώ, τις πληρωμές που αποστέλλονται σε άλλο νόμισμα από το ευρώ θα επιστραφεί και ακυρωθεί η παραγγελία.

 

WESTERN UNION: Αυτή είναι η υπηρεσία για την αποστολή μετρητών σε όλο τον κόσμο. Για την πληρωμή μέσω Wester Union δώστε προσοχή ότι το ποσό της παραγγελίας πρέπει να είναι το καθαρό ποσό που θα στείλετε( η Wester Union σας χρεώνει με επιπλέον προμήθεια ανάλογα το ποσό που στέλνετε). Παρακαλούμε να σημειώσετε ότι για να ολοκληρωθεί η πληρωμή της παραγγελίας σας μέσω Western Union χρειαζόμαστε 1-2  εργάσιμες ημέρες.

 

 

PAYMENT

 

All orders with us have to be pre-paid. We do not offer any other terms.

 

CREDIT CARD: We accept Visa, Eurocard, Mastercard, JCB. Visa electron and Maestro cards.

In payment via Credit Card there is service charge of 5% which will be add to your order value.

 

PAYPAL: PayPal is fast, easy and efficient and allows people who have PayPal accounts to transfer money easily to us. Opening a new account is free. You can pay with your card via paypal also. There is limit of EUR 2000 for payment by PayPal. In payment via PayPal there is service charge of 5% which will be add to your order value. Note that your payment should be sent in EURO currency, payments sent in other currency than EURO will be refunded back and the order canceled.

 

WESTERN UNION : this is service for sending cash all around the world. please note that to clear Western Union payment we need 1-2 business days.

 

ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ

 

Σε όλα τα προϊόντα αποστέλετε τιμολόγιο-δελτίο αποστολής. Εάν στην παραγγελία σας δεν υπάρχει τιμολόγιο αυτό γίνεται λόγω του ότι δεν έχουμε λάβει τιμολόγιο εισαγωγής από την εταιρεία (λαμβάνουμε ένα τιμολόγιο που υπολογίζεται τέλος του μήνα) οπότε η τιμολόγηση των αγαθών, θα λάβει μέρος τέλος του μήνα όπου γίνεται λογιστικός έλεγχος και αποστέλονται τα τιμολόγια με βάση τα προτιμολόγια των παραγγελιών σας.

 

INVOICES

 

For all products you orderd, you will recieve invoice. If in your order didn't recieve invoice this will be sent end of the month according to our account deparment.  The reason is that we recieve one total invoice end of month and we don't have validate products for invoices.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

 

Θα στείλουμε τη διαταγή της παραγγελίας σας σε 3 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή της πληρωμής. Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται με βάση την σειρά προτεραιότητας. Για την εταιρεία μας όλες οι παραγγελίες είναι το ίδιο επείγουσες και δεν μπορούμε να δώσουμε προτεραιότητα σε μια παραγγελία. Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών speedex, παρακαλούμε εάν επιθυμείτε κάποια άλλη courier σημειώστε το στην παραγγελία σας.

 

Συνήθως το 90% των παραγγελιών που έχουν καταβληθεί πριν από 12:00 π.μ. Ελληνική τοπική ώρα αποστέλλονται την ίδια μέρα, καθώς και οι παραγγελίες με αντικαταβολή. Οι παραγγελίες που οι πληρωμές τους  παραλαμβάνονται μετά τις 12:00 πμ αποστέλλονται την επόμενη ημέρα αφότου λάβουμε την πληρωμή, αλλά λέμε μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες γιατί μερικές φορές υπάρχουν πολλές παραγγελίες και για την επεξεργασία τους αυτό απαιτεί επιπλέον χρόνο, για αυτό παρακαλούμε πάντα να έχετε υπόψιν σας ότι η παραγγελία σας θα σταλεί σε 3 εργάσιμες ημέρες, αν την στείλουμε γρηγορότερα είμαστε σίγουροι ότι δεν θα παραπονεθείτε.

 

Shipping


We will ship your order in 3 working days after the payment receipt. All orders are shipped on first come first serve basis. For us all orders are equal urgent and we do not prioritize one order for behalf of others.

 

Usually 90% of the orders which are paid before 10.00 AM Greece local time are shipped the same day and these with payment received after 10.00 AM are shipped the day after we receive the payment, but we say we ship in 3 working days as sometimes there are many orders to process and this require additional time, so please always consider that your order will be shipped in 3 working days, if we ship faster we are sure you will not complain :)

 

ΛΑΘΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ- ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

 

Οι παραγγελίες που έχουν συμπληρωθεί με λανθασμένες διευθύνσεις συνήθως δεν έχουν παράδοση και επιστρέφουν πίσω σε μας. Σε περίπτωση επιστροφής για άλλες εταιρείες δεν υπάρχουν έξοδα για την επιστροφή του, όταν επιστρέφει το δέμα θα γίνει και η επιστροφή χρημάτων χωρίς τα έξοδα αποστολής( από το τελικό ποσό αφαιρείτε το ποσό της αποστολής).

Όταν η παραλαβή είναι αντικαταβολή και δεν γίνει παράδοση για τα έξοδα απόστολής επιβαρύνετε ο πελάτης  με πιστωτικό υπόλοιπο ποθ θα προστεθεί σε επόμενη παραγγελία.

Οι εταιρείες ταχυμεταφορών θα κάνουνε προσπάθειες για την παράδοση και την εύρεση του παραλήπτη αλλά αν για κάποιο λόγο ο πελάτης δεν παρέχει σωστή διεύθυνση και τηλέφωνο υπάρχουν δύο επιλογές - το δέμα να καταστραφεί ή να επιστραφεί πίσω. Σε περίπτωση επιστροφής για άλλες εταιρείες δεν υπάρχουν έξοδα για την επιστροφή του, όταν επιστρέφει δέμα θα γίνει και η επιστροφή χρημάτων χωρίς τα έξοδα αποστολής.Σημειώστε ότι η χρέωση για τα έξοδα αποστολής πίσω στην εταιρεία μας είναι πάντα αρκετές φορές υψηλότερη από την ειδική χρέωση αποστολής που έχουμε από τις ταχυμεταφορές και μπορεί να είναι έως και 5 φορές πιο ακριβά για ορισμένες χώρες.

 

Incorrect addresses- return

 

Orders which have incorrectly filled addresses usually got non delivered and return back to us. In case of post shipments there are no additional fees for the returns, when parcel returns we just refund the cost of the boards without the shipping charge.

 

The courier companies are more flexible but if for some reason the customer didn't provide correct phone or address and is unreacahble there are two options - the parcel to be destroyed or to be returned back. Note that shipping back charges are ALWAYS several times higher than the special shipping charge we have from the couriers and it may be up to 5 times more expensive.

 

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 

Για την Ελλάδα συνεργάσιμες εταιρείες ταχυμεταφορών:

 SPEEDEX , ACS, ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ 

Σημειώστε πως ότι είναι γραμμένο πάνω από τις αποδόσεις αποστολή courier μπορεί να είναι αρκετές φορές μεγαλύτερη από την ειδική τιμή που έχουμε για την αποστολή από τη Ελλάδα, επομένως, σε ορισμένες περιπτώσεις, τα έξοδα μπορεί να είναι μεγαλύτερα από την πληρωμή της παραγγελίας. Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης καλείτε να πληρώσει την διαφορά για την ολοκλήρωση της παραγγελίας.  

 

Για το εξωτερικό :

DHL: Με πολύ καλή τιμή και πολύ γρήγορη εξυπηρέτηση. Μέσω web site μπορούμε να έχουμε την παρακολούθηση μας σε όλα τα δέματα που στέλνουμε με την DHL και συνήθως παραδίδονται κατά μέσο όρο 1,5 ημέρες, αυτό σημαίνει ότι μεγάλο μέρος των αποστολών παραδίδονται επόμενη μέρα. Από προεπιλογή, δεν ασφαλίζουμε την παραγγελία , αλλά έχουμε online εντοπισμό είναι διαθέσιμο σε www.dhl.com. Σημείωση η DHL δεν παραδίδει σε ταχυδρομικές θυρίδες.

 

DHL: This is good price and very fast service. Our own monitoring show that all parcels we ship with DHL usually are delivered in average 1.5 days, this means large portion of the shipments are delivered next day. By default this is not insured service, online tracking is available at www.dhl.com. DHL do not deliver to post boxes.

 

 

ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ - ΤΕΛΩΝΕΙΑ (Κάτοικοι εξωτερικού)

 

Οι δασμοί και οι φόροι για τις διεθνείς αποστολές είναι η ευθύνη του πελάτη.

 

Η Pasvatis δεν ευθύνεται για τυχόν επιπλέον χρεώσεις αφού το αρχικό πακέτο έχει αποσταλεί.

 

Αν ο πελάτης αρνείται να πληρώσει αυτές τις επιπλέον επιβαρύνσεις κατά την εισαγωγή, τα έξοδα επιστροφής και τυχόν επιπλέον χρεώσεις θα ληφθούν από το κόστος της παραγγελίας, και θα επιστραφεί η διαφορά στον πελάτη.

 

Παρακαλούμε συμβουλευτείτε τις τοπικές τελωνειακές αρχές κατά την εισαγωγή σας σχετικά με τους εισαγωγικούς δασμούς και φόρους που πρέπει να πληρώσει πριν από την παραγγελία.

 

Σημειώστε πως ότι είναι γραμμένο πάνω από τις αποδόσεις αποστολή courier μπορεί να είναι αρκετές φορές μεγαλύτερη από την ειδική τιμή που έχουμε για την αποστολή από τη Ελλάδα, επομένως, σε ορισμένες περιπτώσεις, τα έξοδα μπορεί να είναι μεγαλύτερα από την πληρωμή της παραγγελίας. Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης καλείτε να πληρώσει την διαφορά για την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Ορισμένες φορές ο πελάτης αρνείται να πληρώσει παραπάνω φόρους, στην περίπτωση αυτή αν ο πελάτης αρνηθεί την πληρωμή των εισαγωγικών δασμών, και η αξία για την επιστροφή του δέματος είναι μεγάλη, θα δώσουμε εντολή στην courier να καταστρέψει τη παραγγελία στην μεταφορά και τον τόπο προορισμού για να μην παραδώσει πίσω και δεν θα γίνεται επιστροφή χρημάτων στον πελάτη.

 

TAXES AND DUTIES

 

Any duties and taxes for international shipments are the responsibility of the customer.

Pasvatis is not responsible for any extra charges once the original package has been shipped.

If the customer refuses to pay these extra import charges, the return shipping and any additional fees will be taken out of the cost of the order, with any remaining funds being refunded to the customer.

Please consult with your local import customs authorities about the import duties and taxes you have to pay before ordering.

Note that as written above the courier shipment returns may be several times higher than the special price we have for shipment from Greece, so in some cases the shipping back charge may be higher than the order content in such situation if the customer refuse to accept the parcel and pay the import duties the parcel we will order the courier to distroy the shipment at destination and not deliver back and no refund will be made to the customer.

 

Εγγύηση των προϊόντων και επιστροφές

 

Η εταιρεία μας παρέχει εγγύηση καλής λειτουργίας των προϊόντων μας για ηλεκτρονικά προϊόντα 1 έτους και για τις χειροκίνητες μηχανές κοπής κλειδιών 10 έτη. Όλα τα προϊόντα έχουν πιστοποίηση CE και Rohs σύμφωνα με τα standard που ορίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Για μηχανές προγραμματισμού :Κάθε ζημιά η οποία προκαλείται από ελαττωματικό μέρος του μηχανήματος ή κατασκευαστικό λάθος θα επισκευάζεται χωρίς χρέωση. Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνεται αντικατάσταση του μηχανήματος. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να επισκευάσει η εταιρεία μας την μηχανή και πρέπει να γίνει επισκευή στο εργοστάσιο κατασκευής ο πελάτης επιβαρύνετε για την ανάλογη εργασία και τα έξοδα αποστολής.

 

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να επιλέγει τον τρόπο και το μέρος της επισκευής της ζημιάς κατά την κρίση της.

Η εγγύηση δεν καλύπτει βλάβες που προκλήθηκαν από κακή χρήση του μηχανήματος , κακή εγκατάσταση , πτώση ή βραχυκύκλωμα. Επίσης η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τυχόν βλάβες που προκλήθηκαν από λανθασμένη ηλεκτρική εγκατάσταση ή πτώση της τάσης και διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος.

Η εγγύηση παρέχεται στον πρώτο αγοραστή και ισχύει από την ημερομηνία αγοράς του μηχανήματος.

 

Επιστροφές

 

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 15 ημερών από την αγορά του προϊόντος.

Για την επιστροφή των προϊόντων χρειάζεται πάντα δελτίο αποστολής και η φόρμα επιστροφής. Στα προϊόντα γίνεται αντικατάσταση αφού ελεγχθούν από το τεχνικό τμήμα της εταιρείας.Το προϊόν θα πρέπει να είναι στην ίδια κατάσταση στην οποιά στάλθηκε. Δεν γίνονται δεκτές οι επιστροφές για κλειδιά ή τηλεκοντρόλ που έχουν κλειδωθεί τα transponder Ιd και κατά συνέπεια είναι χρησιμοποιημένα και ας είναι εξωτερικά άθικτα.

Αν μετά τον έλεγχο , το προϊόν δεν είναι ελαττωματικό, ο πελάτης επιβαρύνετε τα έξοδα αποστολών. Ελάχιστη χρέωση 5 € για 2 κιλά.

 

 

Backorder

 

Για προϊόντα που δεν υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα δημιουργούνται αυτόματα backorder.Αν δεν επιθυμείτε να κρατηθούν ως backorder, παρακαλούμε όπως το σημειώσετε στην παραγγελία σας.

For products that are not available in stock are automatically created backorder.If you do not wish to keep as backorder, please let us know via email or make a note  in your order.

 

Για μία ακόμα φορά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στις τιμές που βλέπετε στο site μας συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ και ότι για το τελικό ποσό της παραγγελίας σας θα λάβετε προτιμολόγιο στο email σας. Σε ηλεκτρονικά προϊόντα δεν θα υπολογίζονται τα έξοδα αποστολής στο προτιμολόγιο αγορών.

 

ΔΙΑΚΟΠΕΣ

 

Η Pasvatis θα κλείσει τις επόμενες ημέρες το 2021. Οι διαταγές παραγγελίες δεν θα στέλνονται αυτές τις μέρες, αλλά μπορείτε να τοποθετήσετε μια παραγγελία μέσω της ιστοσελίδας μας.

 

Πάσχα και αργίες του Πάσχα. 

Θερινές διακοπές -, από 1 μέχρι 31 Αυγούστου. 

Τοπικές και Εθνικές αργίες.

Χριστούγεννα και το Νέο Έτος - από τις 22 Δεκεμβρίου έως 2 Ιανουαρίου .

 

Web αλλαγή του περιεχομένου

 Η εταιρεία Pasvatis έχει το δικαίωμα κατά την απόλυτη διακριτική την ευχέρεια ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση, να προσθέσει, να καταργήσει ή να τροποποιήσει οποιοδήποτε περιεχόμενο που παρέχεται σε σχέση με την Υπηρεσία ή που εμφανίζεται σε οποιαδήποτε σελίδα της ιστοσελίδας  pasvatis.com


PayPal

Αναζήτηση