Μόνο Εξουσιοδοτημένοι

Εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες μπορούν να δουν τιμές και να κάνουν παραγγελίες.
» Είσοδος

Νέοι Συνεργάτες κάντε αίτηση σήμερα με
» Για να αιτηθείτε συνεργασία

Η εταιρία μας θα λάβει την αίτηση σας και θα σας απαντήση σύντομα

Κατηγορίες

Κατασκευαστές

Διαφήμηση

Αναζήτηση

Η εταιρεία μας με τον διακριτικό τίτλο " Pasvatis" είναι μια καινοτόμος εταιρεία που ιδρύθηκε το 2007, με έδρα την Βέροια. Κύριος στόχος μας είναι η αναπτύξη εφαρμογών,εργαλείων και η παροχή υπηρεσιών για τα ηλεκτρονικά και μηχανικά εξαρτήματα που είναι ενσωματωμένα σε αυτοκίνητα , φορτηγά , μηχανές, κλπ.
Η λειτουργικότητα του εξοπλισμού μας επηρεάζεται τόσο από τις ειδικές απαιτήσεις των πελατών μας, όσο και από την ταχεία ανάπτυξη της αυτοκινητοβιομηχανίας. Εμείς προσφέρουμε πρακτικές λύσεις για τη βελτιστοποίηση, την τυποποίηση και την απλούστευση της εργασίας σας.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαζόμαστε με εταιρείες από όλο τον κόσμο για τη διανομή , την κατάρτιση και την εξυπηρέτηση των πελατών που εγγυάται την ικανοποίηση και την αφοσίωση στους πελάτες μας . Ακολουθώντας τις τελευταίες απαιτήσεις των εμπλεκομένων στις υπηρεσίες της αυτοκινητοβιομηχανίας, έχουμε αναπτύξει εργαλεία και προγράμματα που συνεχώς βελτιώνονται και αναπτύσσονται.
Η εταιρεία μας έχει ένα σήμα κατατεθέν "pasvatis", το οποίο εγγυάται την αυθεντικότητα των προϊόντων μας . Με τη χρήση των διαγνωστικών προϊόντων μας, οι πελάτες μας έχουν τη δυνατότητα για ενοποιημένη διάγνωση και διαγνωστικές διαδικασίες που είναι απρόσιτες ή δεν υποστηρίζονται από τον εξοπλισμό που παρέχεται από τους κατασκευαστές αυτοκινήτων. Η εταιρεία μας βρίσκεται σε συνεχή έρευνα για την ανάπτυξη εφαρμογών ώστε να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε υπηρεσίες αυτοκινητοβιομηχανίας. Προσπαθώντας να ξεπεράσει τις προσδοκίες των πελατών μας , σκοπεύουμε να αναπτύξουμε και να διατηρήσουμε τα προϊόντα μας να είναι συμβατά με τα λειτουργικά συστήματα όπως " iOS " , " Linux " , " Android " , κλπ.

Εμείς πιστεύουμε στις δυνατότητές μας, την καινοτομία και δυναμική μας και στοχεύουμε να πετύχουμε το αδύνατο!!!

Η Pasvatis είναι κορυφαίος πάροχος στην Ελλάδα όσον αφορά λύσεις προγραμματισμού μονάδων, που διαθέτουν μνήμες NAND FLASH, eeprom , mcu microcontrollers καθώς και άλλες προγραμματιζόμενες συσκευές. Η εταιρεία μας εξειδικεύται στην ανάπτυξη ηλεκτρονικού εξοπλισμού και εφαρμογών για την διάγνωση οχημάτων καθώς και τον προγραμματισμό-επαναπρογραμματισμό των μονάδων όπως : immobilizer, ECU, πίνακα οργάνων, air-bag και άλλων μονάδων από τα οχήματα. Σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κοσμό, μπορούμε να σχεδιάσουμε πρόγραμμα και εξοπλισμό σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη.Παρέχουμε πανελλαδική αλλά και παγκόσμια κάλυψη σε επίπεδο χονδρικής και λιανικής πώλησης.
Τo πεδίο δράσης της εταιρείας μας μέχρι και σήμερα εκτείνεται σε πολλούς τομείς όπως:

Διαγνωστικά μηχανήματα 
Μηχανές αντιγραφής και προγραμματισμού transponder chip
Μηχανές προγραμματισμού transponder chip από OBDII
Programmers ΙC και MCU
Ηλεκτρονικές και χειροκίνητες μηχανές κοπής κλειδιών
Ηλεκτρονικές μηχανές χάραξης CNC
Τransponder chip, κάρτες RFID
Kλειδιά immobilizer, transponder chip, τηλεκοντρόλ αυτοκινήτων, κέλυφοι και ανταλλακτικά τηλεκοντρόλ αυτοκινήτων (μπουτόν, λάστιχα επαφής κτλ)
Προγράμματα παροχής υπηρεσιών (κωδικούς Pin- διάβασμα & εγγραφήeeprom, κατασκευή transponder chip)
Προϊόντα και εργαλεία υψηλής τεχνολογίας - εξοπλισμού εργαστηρίου.

H εταιρεία μας είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των εταιρειών: 

Abrites, Turbodecoder, Immo-Code, REDΤ, MBE Group και TMPro2 για την Ελλάδα. 

Είμαστε ένα από τα πιο σύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια στον κόσμο. Παρέχουμε την καλύτερη και ταχύτερη τεχνική υποστήριξη σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το τμήμα της τεχνικής υποστήριξης λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 17:00.

Από την ίδρυση της έως σήμερα, η εταιρεία μας παρουσιάζει ανοδική πορεία, η οποία οφείλεται στον συνδυασμό τεσσάρων παραγόντων: 

Στην εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας
Στην ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσίων
Στις ανταγωνιστικές τιμές
Στην πολυετή εμπειρία και γνώση πάνω στο αντικείμενο όσον αφορά θέματα υψηλής τεχνολογίας και τεχνογνωσίας.  

Η εταιρεία μας “Pasvatis” λειτουργεί καθημερινά ( Δευτέρα-Παρασκευή) από τις 09:00 έως τις 17:00 εκτός αργιών(τοπικών και εθνικών). 


PayPal

Αναζήτηση