Μόνο Εξουσιοδοτημένοι

Εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες μπορούν να δουν τιμές και να κάνουν παραγγελίες.
» Είσοδος

Νέοι Συνεργάτες κάντε αίτηση σήμερα με
» Για να αιτηθείτε συνεργασία

Η εταιρία μας θα λάβει την αίτηση σας και θα σας απαντήση σύντομα

Κατηγορίες

Κατασκευαστές

Διαφήμηση

Αναζήτηση

AVDI+Protag+ VM01

AVDI+Protag+ VM01

 ABRITES ANNIVERSARY MONTH 2020  AVDI + PROTAG VM01

More details

1 other products in the same category:

Το πακέτο ABRITES ANNIVERSARY MONTH  AVDI + PROTAG + VM01

 AVDI - Ένα μοναδικό διαγνωστικό σύνολο που αποτελείται από την συσκευή AVDI και το βασικό διαγνωστικό λογισμικό Abrites Diagnostics που υποστηρίζει ευρύ φάσμα διαγνωστικών δυνατοτήτων για μια μεγάλη ποικιλία από οχήματα. Αυτό περιλαμβάνει την ανάγνωση και την εκκαθάριση των κωδικών βλάβης διαγνωστικού ελέγχου, ζωντανά δεδομένα από  μονάδες, διάγνωση σε πραγματικό χρόνο, τη δοκιμή του ενεργοποιητή, την ταυτοποίηση της μονάδας και πολλές άλλες δυνατότητες στο υψηλότερο επίπεδο της σύγχρονης διάγνωσης των οχημάτων.

Protag : Ο νέος programmer σε βολικό και εργονομικό σχήμα για ευκολία στη χρήση, διαθέτει ξεχωριστές υποδοχές για τους αντίστοιχους αναμεταδότες-transponders, κλειδία και τις κάρτες που πρέπει να προγραμματιστούν. Ο PROTAG παρέχει επίσης μεγαλύτερη αντοχή όταν χρησιμοποιείται σε σκληρές συνθήκες. Περιορίζει επίσης το περιθώριο για λάθος τοποθέτηση αναμεταδότη-transponder.

 VM01 - Μια μοναδική στο είδος της βαλίτσα, είναι η τέλεια λύση όταν θα πρέπει να είναι μετακινήσετε τα εργαλεία σας και να μην ανησυχείτε γι 'αυτά. Φτιαγμένο από εξαιρετικά ανθεκτικά υλικά, κατέχει επίσης πιστοποιήσεις για αντοχή σε νερό και σε σκόνη (IP67 - αδιάβροχη και αδιαπέραστη). Εκτός από αυτά τα χαρακτηριστικά μπορεί να βυθιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα σε νερό (συνήθως περίπου 30 λεπτά κάτω από τουλάχιστον 1 μέτρο νερού).

- Οδηγό J2534 passthru συμβατό με πολλές διαγνωστικές εφαρμογές ΟΕΜ

- 2 ετήσιες υπηρεσίες(AMS+SP) - Η ετήσια υπηρεσία για την συνδρομή συντήρησης AMS (δωρεάν για τον πρώτο χρόνο) εξασφαλίζει ότι θα λαμβάνετε αναβαθμίσεις με τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις και θα έχετε πρόσβαση στις On line υπηρεσίες καθώς και την ετήσια υπηρεσία υποστήριξης SP Support Plan (επίσης δωρεάν για τον πρώτο χρόνο) σας δίνει πρόσβαση σε μια ασύγκριτη βάση γνώσεων και υπηρεσίες υποστήριξης πελατών.

 

Όλες οι προσφορές θα λήξουν αυτόματα μετά τις 00:00:01 8 Νοεμβρίου 2020. Οι παραγγελίες πουα θα γίνουν εκτός προθεσμίας δεν θα περιλαμβάνουν την έκπτωση της προσφοράς.

Η προσφορά ισχύει από τις 00:00 (ώρα)  2 Νοεμβρίου 2020 έως 23:59:59 (ώρα) 8 Νοεμβρίου 2020

Σημείωση : Τα προϊόντα για τις προσφορές θα πρέπει να γίνουν παραγγελία από την εταιρεία Abrites και η παράδοση των παραγγελίων θα εκτελεστεί σε 5-10 εργάσιμες.

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

PayPal

Αναζήτηση